Loop voor de Trombosestichting

Logo Trombosestichting

De Vlietloop en de Trombosestichting slaan ook in 2019 de handen ineen. Samen zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor trombose onderzoek.

Meer dan 2 miljoen Nederlanders slikken ‘bloedverdunners’. Dat doen ze omdat zij trombose hebben gehad óf om trombose te voorkomen. Dit heeft een enorme impact op de kwaliteit van hun leven. Samen met de Vlietloop zet de Trombosestichting zich in voor meer onderzoek naar een snellere, betere diagnose van trombose en ook een veiliger behandeling.

Loopt u mee aan de Vlietloop en vindt u het ook belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan naar de behandeling van trombose? Maak dan een actie aan en laat u sponsoren voor uw prestatie. U kunt natuurlijk ook een ‘gewone’ donatie doen. Wij zijn blij met alle giften, groot én klein.

De Trombosestichting krijgt geen subsidie van de overheid. De samenwerking met de Vlietloop is voor ons dan ook een flinke steun in de rug.

Steunt u ons met een donatie van 50 euro of meer óf levert uw actie meer dan 50 euro op, dan krijgt u gratis een paar Trombosestichting sokken.

Steunt u ons met een donatie  van 100 euro of meer óf levert uw actie meer dan 100 euro op, dan krijgt u gratis een Trombosestichting hardloopshirt.