ZET IN JE AGENDA: 1 SEPTEMBER VLIETLOOP!

Na drie jaar afwezigheid in verband met de corona perikelen en de doorstart is het dan zover: de 45ste Vlietloop gaat komende 1 september weer van start!

Op dit moment zijn we druk bezig met alle voorbereidingen om deze jubileumeditie een hele mooie te maken. Zoals jullie gewend zijn moet dit familie loopfestijn er weer goed verzorgd uitzien, met de start in de mooie Voorstraat en met aangename temperaturen.

We streven ernaar de inschrijving per 1 april aanstaande te openen, dus houdt de social medias en deze website goed in de gaten! 

Tot 1 september,
De organisatie Vlietloop.

Nagenieten van Vlietloop 2019

Vlietloop 2019 Voorschoten – Foto slideshow
Vlietloop 2019 Voorschoten – Film

De openingsklassieker van het najaarsseizoen is al 45 jaar een begrip in het pittoreske Voorschoten en de wijde omtrek ervan met DC Klinieken als trotse hoofdsponsors.
De start in de historische Voorstraat is fameus, waarna de 10 Engelse mijl door het groene hart en Voorschoten lopen, net als de andere afstanden natuurlijk.
De Vlietloop hoort in het rijtje van klassiekers die je een gelopen moet hebben.

Uitslagen

De uitslagen van de 44e Vlietloop zijn hier te vinden: Uitslagen 2019

Promotieteam

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die 2 keer per jaar promotie willen maken voor de Vlietloop door in het weekend van de marathon van Leiden flyers uit te delen. Daarnaast willen we ook dat het promotieteam op de eerste zondag van september aanwezig is om de uitstraling van de Vlietloop te vergroten.
Meld je aan bij info@vlietloop.nl.

Social media

Laat de rest van Nederland horen van onze prachtige loop en deel ons op social media. Wij zitten op Facebook waar wij het laatste nieuws, filmpjes en foto’s met jullie delen.

Heb je zelf foto’s of weet je een link waarop foto’s staan? Deel ze met ons!