43E VLIETLOOP 2 SEPTEMBER 2018 – Bedankt

Beste lopers, loopsters, ouders of verzorgers,

Bedankt voor jullie deelname, met ongeveer 1000 deelnemers was het weer een groot succes!

Zondag 1 september 2019 zal de volgende vlietloop plaatsvinden, tot dan!

Foto’s en film

De openingsklassieker van het najaarsseizoen is al 43 jaar een begrip in het pittoreske Voorschoten en de wijde omtrek ervan met Yourlife sportsclub en DC Klinieken als trotse hoofdsponsors.
De start in de historische Voorstraat is fameus, waarna de 10 Engelse mijl door het groene hart en Voorschoten lopen, net als de andere afstanden natuurlijk.
De Vlietloop hoort in het rijtje van klassiekers die je een gelopen moet hebben.

Uitslagen

De uitslagen van de 43e Vlietloop zijn hier te vinden: Uitslagen 2018

Jiri Kemper (lid van Leiden Atletiek) is derde geworden op de 16 EM met een tijd van 1.03.03. Hij had de prijsuitreiking gemist maar dat heeft de organisatie hierbij weer goed gemaakt.

Jiri Kemper - 3e op 16EM 2018

Promotieteam
We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die 2 keer per jaar promotie willen maken voor de Vlietloop door in het weekend van de marathon van Leiden flyers uit te delen. Daarnaast willen we ook dat het promotieteam op de eerste zondag van september aanwezig is om de uitstraling van de Vlietloop te vergroten.
Meld je aan bij info@vlietloop.nl.

Social media

Laat de rest van Nederland horen van onze prachtige loop en deel ons op social media. Wij zitten op Facebook waar wij het laatste nieuws, filmpjes en foto’s met jullie delen.

Heb je zelf foto’s of weet je een link waarop foto’s staan? Deel ze met ons!