45E VLIETLOOP 4 SEPTEMBER 2022

Voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben we helaas moeten besluiten de Vlietloop niet door te laten gaan. In 2020 is het niet gelukt en ook dit jaar komt de Vlietloop te vroeg om met zekerheid dit mooie evenement te organiseren. Dit alles hangt samen met de maatregelen zoals die nu bekend zijn. Het openen van de inschrijving is riskant, we vragen daar jullie begrip voor.

We richten ons nu op de editie van volgend jaar , je kunt 4 September 2022 alvast in de agenda zetten! De 45e editie wordt dan groots gevierd, we zullen op tijd jullie hierover informeren!

Zorg dat je gezond blijft, blijf bewegen en als je regelmatig hardloopt verklein je risico’s…..

Tot volgend jaar,
De organisatie Vlietloop.

Nagenieten van Vlietloop 2019

Vlietloop 2019 Voorschoten – Foto slideshow
Vlietloop 2019 Voorschoten – Film

De openingsklassieker van het najaarsseizoen is al 45 jaar een begrip in het pittoreske Voorschoten en de wijde omtrek ervan met DC Klinieken als trotse hoofdsponsors.
De start in de historische Voorstraat is fameus, waarna de 10 Engelse mijl door het groene hart en Voorschoten lopen, net als de andere afstanden natuurlijk.
De Vlietloop hoort in het rijtje van klassiekers die je een gelopen moet hebben.

Uitslagen

De uitslagen van de 44e Vlietloop zijn hier te vinden: Uitslagen 2019

Promotieteam

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die 2 keer per jaar promotie willen maken voor de Vlietloop door in het weekend van de marathon van Leiden flyers uit te delen. Daarnaast willen we ook dat het promotieteam op de eerste zondag van september aanwezig is om de uitstraling van de Vlietloop te vergroten.
Meld je aan bij info@vlietloop.nl.

Social media

Laat de rest van Nederland horen van onze prachtige loop en deel ons op social media. Wij zitten op Facebook waar wij het laatste nieuws, filmpjes en foto’s met jullie delen.

Heb je zelf foto’s of weet je een link waarop foto’s staan? Deel ze met ons!